news
|
|
« Odpowiedz #45 : Marzec 13, 2010, 19:10:20 » |
|
Kolego , nie sądzę , aby oficjalnie zarejestrowane Towarzystwo bawiło sie w jakieś donosy. Musi być poniesiona ewidentna szkoda przez sportowca. Przecież muszą być jakieś dowody , aby ktokolwiek mógł wszcząć postępowanie . A do NFZ to prędzej kabluje konkurencja.
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #46 : Marzec 13, 2010, 19:28:43 » |
|
Kto doniósł na mnie,domyśliłem się w ciągu 2 godzin. Chodzi nie o to kto, ale o samą obrzydliwość donoszenia
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #47 : Marzec 13, 2010, 19:32:09 » |
|
Ikar napisał,że za pieniądze,które uzyskają po donosach do NFZ na lekarzy z kontraktami pomoże pokrzywdzonym sportowcom przez prawdziwych przestępców. To chore jest,nie widzicie?
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #48 : Marzec 13, 2010, 19:33:45 » |
|
tak,teraz przeczytajcie to co zostało napisane/2x zanim wyślecie skany Bądźcie pewni,że skan z waszą pieczątką już tam jest.. z dopiskiem życzliwego trenera lub działacza-"nie było konsultaci okulistycznej,nie był u laryngolaga zamiast rowerka przysiady robił........" to ci sami,którzy błagali was o podbicie,"bo jutro jest maecz......." Na koniec,to forum ogólnodostępne,jeszcze jest non nocere i wielu innych. Inicjałów też proponuję nie podawać.........
Panie Manhunter , Towarzystwo pokrzywdzonych sportowców przez lekarzy IKAR ,nie będzie zajmowało się takimi drobiazgowymi sprawami .My będziemy od pomocy sportowcom , którzy ulegli wypadkowi , którzy przez uprawianie sportu utracili możność podjęcia pracy zarobkowej . Również do naszych zadań będzie należała pomoc sportowcom , którym lekarze bez ich wiedzy zaaplikowali doping . Natomiast niewywiazywanie się z kontraktu podpisanego z NFZ przez lekarza, powinno dać nam znaczne wsparcie finansowe w tych poczynaniach. O innych sprawach nie wypowiadam się, jestem tylko sportowcem. Ikar Moze teraz zrozumiecie jak przeczytacie jeszcze raz))))
|
|
|
|
|
|
|
prakorzen
|
|
« Odpowiedz #49 : Marzec 13, 2010, 19:35:36 » |
|
Donosy są zawsze obrzydliwe, ale oficjalne piętnowanie niewłaściwego postępowania nie jest donoszeniem.I domyślam się, że konkrurs na Malinę Medycyny Sportowej ma taki cel. Oficjalne napiętnowanie skrajnych patologicznych postępowań!
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #50 : Marzec 13, 2010, 19:38:32 » |
|
Jaja se robisz? To niewłasciwy wzór pieczątk(lek.z certyfikatem) jest patologią?
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #51 : Marzec 13, 2010, 19:40:21 » |
|
Też mam starą pieczatkę,to patologiem jestem?extremistą?
|
|
|
|
|
|
|
prakorzen
|
|
« Odpowiedz #52 : Marzec 13, 2010, 19:43:24 » |
|
Nie , to są drobiazgi , które należy poprawić , bo potem jest kłopot z tymi dziwnymi pieczątkami osób bez uprawnień. Maliny za to nie będzie sądzę. Patologia , to osoby , które nie mają uprawnień i robią to mając wszystko gdzieś!
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #53 : Marzec 13, 2010, 19:48:47 » |
|
Nieprawidłowa jest również taka treść pieczątki ( mimo, że lekarz ma uprawnienia do badania sportowców): ,,uprawniony do orzecznictwa sportowo-lekarskiego na poziomie podstawowym. Certyfikat PTMS nr..."To jest treść znajdująca się na otrzymanym certyfikacie. Wg prawników jest ona zgodna z prawem , ale zgodnie z wytycznymi PTMS, nie jest prawidłowa. Za to Malin chyba nie bedzie, ale wytyczne PTMS obowiązują Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Na każdego znajdzie się paragraf
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #54 : Marzec 13, 2010, 19:51:08 » |
|
Rozpropagować wśród sportowców niech przyślą skany swoich kart!!
tak trzymać)))))
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #55 : Marzec 13, 2010, 19:54:15 » |
|
W nagrodę proponuję przepisy aktualnie obowiązujące i dostępna ksiązke z medycyny sportowej. Do mnie również przysłano wiele skanów kart sportowców. O dziwo , jest dużo prawidłowych pieczątek lekarzy figurujących na wczśniejszej liście z nazwiskami. Jak dobrze,że te listę zachowalismy :)Podaje jeszcze raz swój adres. Czekam na skany. janusli@wp.pljest i nagroda za donosy nieważne co doniósł ale doniósł Mi też ulżyło,że jest ta lista,a propose,można zadzwonić bo nie mam stałego łącza?
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #56 : Marzec 13, 2010, 19:58:35 » |
|
Nieładnie mojra,nieletnich wciągać. Chociaż, niech donoszą,później będzie łatwiej np ojca zakapować
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #57 : Marzec 13, 2010, 20:01:26 » |
|
popieram Nec Hercules contra plures poparcie jest bardzo ważne. Ale czy do końca wiemy co popieramy,nemo?
|
|
|
|
|
|
|
prakorzen
|
|
« Odpowiedz #58 : Marzec 13, 2010, 20:08:37 » |
|
Ja to zrozumiałem inaczej . To dla wybranej Maliny ma być ta książka i obowiązujące przepisy . Mogę tylko dać swój adres mailowy.Jeszcze udział na tym forum jest niezbyt dobrze widziany przez Górę.
|
|
|
|
|
|
|
prakorzen
|
|
« Odpowiedz #59 : Marzec 13, 2010, 20:12:38 » |
|
Kolego, tu chyba są dwie sprawy. Konkurs ogłoszony przez Lekarza Czarlenę na malinę roku i odzew ze strony jakiegoś towarzystwa sportowców, które ma w sumie podobne postulaty.
|
|
|
|
|
|
|
|