manhunter
|
|
« Odpowiedz #225 : Kwiecień 25, 2012, 19:31:34 » |
|
dzisiaj miałem 13 letniego chłopca prosto z bilansu zdrowia od pobliskiego pediatry-lek.rodzinnego leczonego z powodu robakó w odbycie? w piłke chciał grać ale doktor powiedział,że z robaków trza wyleczyć wpierw eozynofilia -10,jajcowni są rodzinni, czasami zapominają,że pediatrami też są pierwotnie,od tego robienia kasy we łbach sie poprzewracało. W bilansie napisał-ZDROWY,BRAK PRZECIWSKAZAŃ DO WYCZYNOWEGO UPRAWIANIA SPORTU))))))))))) W Y CZ YN OWEGO)))))))))))))) To jest dopiero wyczynowiec z doktora,dobrze,że nie ma uprawnień do sportu-szybko by sie pozbawił PWZ
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #226 : Kwiecień 25, 2012, 19:43:18 » |
|
Nietety,kolega po fachu) nie przewidział wpływu onego robaka na serce chłopak ma BAV z istotną niedomykalnością i poszerzeniem lewej komory)))))))))) niestety,wyczynowcem już nie będzie
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #227 : Kwiecień 25, 2012, 19:46:21 » |
|
nawet w juniorach nie zagra,na razie. tak to jest z tymi rodzinno -dziecięcymi,leczą robaki a wrodzonej ciężkiej wady serca nie rozpoznają. jak to mówią-widzi piłke ale nie widzi gry
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #228 : Kwiecień 25, 2012, 19:53:11 » |
|
a wystarczyło ciśnienie zmierzyć,nawet nie trzeba serca słuchać Miał RR-140/60,daje do myslenia,nieprawdaż? ?? wyczynowy kwalifikator,wole juz tych naddiagnozujących niż nieuków i ignorantów.
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #229 : Kwiecień 25, 2012, 20:01:52 » |
|
czasami tak z obserwacji dziecięcych zastanawiałem się co oni tak w tych klatkach słuchają, teraz wiem-robaków szukają)))))) bo na pewno nie wady serca
|
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #231 : Kwiecień 26, 2012, 06:58:58 » |
|
już pielęgniarka mierzyła RR i jest w bilansie 135/65,w EKG: blok I stopnia P-K i nietypowy blok prawej o.p. Hissa + wysokie T w V4-V6 oraz q V4-V6,ale te drobnostki nie ruszyły naszego kwalifikatora,nawet znacznego stopnia niepokój matki nie wzrusza ,rozkurczowe 65 i wpis pielęgniarki <90 centyla wręcz koi serce doktora i dalej w robaki brnie,jak ślepy we mgle.
|
|
|
|
|
|
|
riki.1978
|
|
« Odpowiedz #232 : Kwiecień 26, 2012, 07:22:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #233 : Kwiecień 26, 2012, 20:37:17 » |
|
ta,a pikanterii dodaje fakt,że dziecko było badane(dopuszczane?) przez innego pediatre z tej samej miejscowości z prywatnego gabinetu,który ma certyfikat ptms i to zaawansowany))))) matka EKG mi przyniosła z tego gabinetu prywatnego i jest tam nazwa prywatnej praktyki ma być u mnie z całym miotem to zapytam co robiła w tym prywatnym gabinecie. BAV występuje u 20% matek i córek,10-12% ojców i braci,ciekawe to jakieś wielogenowe, niemendlowskie dzidziczenie
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #234 : Kwiecień 26, 2012, 21:10:41 » |
|
oczywista oczywistość,że cały miot za darmo zbadam w sobote,razem z ojcem i matką Judym ps i jeszcze kuzynów,może,lubie te robote
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #235 : Kwiecień 26, 2012, 21:33:00 » |
|
jak powiedziałem matce(b.miła,cały czas się uśmiechała,) to mimo ,że dalej się uśmiechała, zobaczyłem łzy w jej oczach,wszystko jej pokazałem na monitorze,kiwała tylko głową,karwasz barabasz,miłe to to nie było tego nienawidzę,triumf diagnostyczny w kardiologii zawsze okupiony jest czyimś cierpieniem, przedstawiłęm jej najbardziej optymistyczną wersję, w którą sam nie wierze ale to nie pomogło chłopak ma ciężką niedomykalność a to,że nie ma objawów na karb młodości trza zapisać.
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #236 : Kwiecień 26, 2012, 22:09:32 » |
|
czemu powielacie donosy prasowe? Napiszcie o swoich ciekawych zdarzeniach,pochwalcie się. Nie przepisujcie doniesień prasowych,pls
|
|
|
|
|
|
|
nemo
|
|
« Odpowiedz #237 : Maj 11, 2012, 09:03:07 » |
|
Piłkarz Polonii II Przemyśl zmarł na treningu (i) (i) (i) wczoraj, 19:09
W kwietniu piłkarskim światem wstrząsnęła śmierć Piermario Morosiniego. Niestety, podobna tragedia wydarzyła się w Polsce. W środę w trakcie treningu zmarł piłkarz Polonii II Przemyśl, Bartosz Bacza. 39-letni piłkarz miał atak serca. - To był zwykły lekki trening. Nagle Bartek osunął się na kolana, zaczęliśmy go reanimować, wezwano pogotowie. Niestety nie udało się go uratować. Zmarł na boisku - powiedział grający trener drużyny rezerw, Władysław Andruszewski, na łamach portalu Nowiny24.pl. - Był oddany Polonii. Od kilku lat sponsorował drużynę młodzików, a w tym sezonie był opiekunem i sponsorem naszej drugiej drużyny. Bartek nigdy nie narzekał na bóle serca, a wczoraj nie było żadnego specjalnego wysiłku, więc tym bardziej jesteśmy w szoku - przyznał wstrząśnięty prezes klubu, Adam Lisowiec. (i) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kolego Manhunter A co mają pisać?? Że za dychę podbijają karty sportowców ? Tak było w Pile! Tak wynika z tej dyskusji. Phttp://sport.onet.pl/pilka-nozna/pilkarz-polonii-ii-przemysl-zmarl-na-treningu,1,5127528,wiadomosc.html
|
|
|
|
|
|
|
riki.1978
|
|
« Odpowiedz #238 : Maj 11, 2012, 13:25:59 » |
|