certyfikat.ptms.1
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #165 : Wrzesień 07, 2013, 09:31:02 » |
|
Szanowne Koleżanki i Koledzy A oto odzew od Was. Co sądzicie o tych propozycjach. Poniżej cytujemy wybrane odpowiedzi. grupa inicjatywna Lekarzy Certyfikowanych ,,Witam. Sprawa wydaje się o tyle prosta, że przy zgłoszeniu pod głosowanie programu Walnego Zgromadzenia, występujemy o wykreślenie tego punktu z programu ( może być propozycja tajnego głosowania) i taki scenariusz chyba będzie najrozsądniejszy. Ale przedtem trzeba zgłosić punkt : Wyjaśnienie Prezesa dlaczego poprzednia uchwała z 2011r podjęta przez Walne nie została wcielona w życie i tego nie wolno zostawić w "wolnych wnioskach" bo nas zagadają i temat zostanie zignorowany. A przede wszystkim myślę, że za wszelką cenę trzeba wygrać prowadzącego zebranie , jak również nie byłoby błędem złożenie się gażę na bardzo dobrego prawnika i zaproszenie go na to spotkanie, żeby nas bronił.''
,,Uważam że uchwała Walnego Zebrania PTMS z dnia 14.10.2011 powinna wejść w życie z dniem jej podjęcia.,,
,,Super propozycja. Nie wiem dlaczego miałam certyfikat tylko na1,5roku,chociaż wcześniej dostałam na 3 lata w sporcie kwalifikowanym i teraz znowu muszę przedłużać. Uważam, że po 5 latach powinno dostać się świadectwo umiejętności na stałe bez ograniczeń wiekowych. Tym bardziej , ze jestem internistą i najlepiej znam się na dorosłych a mogę badać młodych.Zresztą to tylko w Polsce tak mamy, że zabierane sąuprawnienia nabyte. Myślę,że jakby komuś się chciało wnieść sprawę do Trybunału to pewnie wygralibyśmy.Specjalizacji też nie mogę otworzyć ponieważ mam tylko jedynkę z interny a dwójkę z medycyny pracy i nie ważne, że orzekam od 10 lat i wykonuję badania profilaktyczne - zdolność do pracy czyli jestem zapoznana ze szkodliwościami i wiem na co zwracać uwagę przy przeciążeniach. Absurd jeden za drugim. Popieram propozycję,,
|
|
|
|
|
|
|
certyfikat.ptms.1
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #166 : Wrzesień 08, 2013, 11:52:35 » |
|
Szanowne Koleżanki i Koledzy Nie mamy adresów Wszystkich zainteresowanych a szczególnie osób , które w ostatnich dwóch - trzech latach zdobyły certyfikaty. Prosimy o przysłanie swoich adresów e-mail na adres certyfikat.ptms.1@o2.pl grupa inicjatywna lekarzy certyfikowanych
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #167 : Wrzesień 09, 2013, 20:36:04 » |
|
Ta uchwała jest dla nas kluczowa,nie możemy pozwolić zmienić tego.
|
|
|
|
|
|
|
prakorzen
|
|
« Odpowiedz #168 : Wrzesień 11, 2013, 12:22:52 » |
|
Dziwne ,że Zarząd nie wprowadził jej w życie , a certyfikaty są wydawane na 1.5 roku? ??
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #169 : Wrzesień 12, 2013, 20:46:54 » |
|
Dysponują pismem z MZ o niemożliwości wprowadzenia tego w życie.
|
|
|
|
|
|
|
prakorzen
|
|
« Odpowiedz #170 : Wrzesień 13, 2013, 11:27:53 » |
|
Radzisz tylko Trybunał Konstytucyjny?
|
|
|
|
|
|
|
certyfikat.ptms.1
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #171 : Wrzesień 13, 2013, 12:46:39 » |
|
Koleżanki i Koledzy Uważacie , że wynajęcie prawnika na Walne nie ma sensu?
grupa inicjatywna Lekarzy Certyfikowanych
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #172 : Wrzesień 15, 2013, 19:12:54 » |
|
tak,ja się dołożę.
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #173 : Wrzesień 29, 2013, 13:30:33 » |
|
gdzie mieszkacie,qrw w tym haston całym zaje..cie drogo jest,kto to wymyślił? ?
|
|
|
|
|
|
|
szafran
|
|
« Odpowiedz #174 : Wrzesień 30, 2013, 15:17:17 » |
|
Pora roku też fatalna!
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #175 : Wrzesień 30, 2013, 20:24:40 » |
|
Znalazłem taki luksusowy hotel na Starym mieście-Sofitel,jak się teraz zarezerwuje,zaplaciłem za 14-17.11/3 doby/2 osoby/pokój standard,nie uwierzycie 690 PLN))))
|
|
|
|
|
|
|
szafran
|
|
« Odpowiedz #176 : Październik 17, 2013, 12:42:52 » |
|
Ze względu na termin Walnego , pewnie będą kłopoty z hotelem. W pobliżu Hastona jest hotel Jasek. Pokój jednoosobowy ze śniadaniem 200 zł. Są jeszcze miejsca! Polecam
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #177 : Październik 19, 2013, 11:01:05 » |
|