Komisja Rewizyjna PTMS
Nowy użytkownik
|
|
« : Marzec 30, 2010, 20:45:59 » |
|
Jako członek Komisji Rewizyjnej PTMS proszę o przekazywanie na adres mailowy oczekiwań jakie pokładacie Państwo w Komisji. Proszę także o przekazywanie sugestii i problemów, którymi Komisja powinna się zająć. Proszę traktować ten post jako informację, nie planuję prowadzić korespondencji na forum. Proszę także o formułowanie ocen pracy wszystkich istniejących władz PTMS. Z poważaniem, Mariusz Tomala mariusztomala@gazeta.pl
|
|
|
|
|
|
|
komisarz42
|
|
« Odpowiedz #1 : Marzec 30, 2010, 21:10:13 » |
|
W jakim celu mamy formułować oceny pracy wszystkich władz PTMS? Oczywiście wystawioną opinię należy podpisać pełnym nazwiskiem ? Czy Komisja Rewizyjna jest władna je odwołać? Ale szacun!
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2010, 22:55:32 wysłane przez komisarz42 »
|
|
|
|
|
marjark
|
|
« Odpowiedz #2 : Marzec 31, 2010, 00:13:57 » |
|
Podstawowym problem aktualnie nurtującym wielu członków PTMS ,jest sposób wygasania certyfikatów zaawansowanych. Uważamy ,że powinna być ustalona jedna data wygaśnięcia ważności wszystkich certyfikatów, a najlepiej aby ta data zbiegła się z możliwością zdobycia państwowej umiejętności. Jeżeli chodzi o ocenę władz? Do chwili obecnej zauważona została tylko ta jedna decyzja o wygasaniu certyfikatu zaawansowanego.........................
|
|
|
|
|
|
|
czarlena
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #3 : Marzec 31, 2010, 06:24:07 » |
|
O żesz Może z ZG PTMS nie jest aż tak źle? Jestem w szoku. Najważniejszy problem jak wyżej.
|
|
|
|
|
|
|
gaga.dag7
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #4 : Marzec 31, 2010, 07:54:59 » |
|
1. Problem z Biurem Certyfikatów we Wrocławiu, nikt nie odbiera podanego na stronie PTMS numeru! 2.Brak kursów do specjalizacji z med. sportowej! 3. Nie można zrobić uprawnień pozwalających badać > 23 roku! Ale Wesołych Świąt! Zrobiło się normalniej?
|
|
|
|
|
|
|
w.gambik
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #5 : Marzec 31, 2010, 08:49:04 » |
|
Postawić na współpracę ze wszystkimi, nie antagonizować ! Konsultować istotne decyzje z gremium członków Towarzystwa.Nie używac obrażliwych słów wobec członków Towarzystwa. Kazdy z nich jest jednakowo ważny w swojej mikrostrukturze społecznej! Radosnych Świąt władzom i Wszystkim Członkom PTMS! Brawa dla Komisji Rewizyjnej !
|
|
|
|
|
|
|
whisper54
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #6 : Marzec 31, 2010, 09:17:55 » |
|
"Serce roście patrząc na te....." .To ładnie, że ktoś z władz interesuje się nami i daje tego sygnał, a nawet prośbę. Miłych Swiąt wszystkim, dużo nadziei i wiosennego optymizmu.
|
|
|
|
|
|
|
czarlena
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #7 : Marzec 31, 2010, 09:45:57 » |
|
A............ bym zapomniał o Malinie Roku . Skoro Kolega z Komisji Rewizyjnej prosi o sygnały to po świętach pozwolę sobie przesłać Szanownej Komisji wszystkie nadesłane mi przez forumowiczów skany kart sportwców z lewymi pieczątkami. Myślę, że Komisja Rewizyjna będzie dobrym adresatem tego pasztetu z podróbkami pseudo- sportowych lekarzy.
|
|
|
|
|
|
|
riki.1978
|
|
« Odpowiedz #8 : Marzec 31, 2010, 10:21:54 » |
|
Fiu, fiu, fiu urealnić zakres badań nie utrudniac młodzieży dostępu do sportu laryngolog i okulista u piłkarzy ? Po co? To zbada każdy! P Przemówili ludzkim głosem , chociaż nie te święta! Ale jest git! I tak trzymać!
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2010, 10:24:38 wysłane przez riki.1978 »
|
|
|
|
|
adampueb
Gość
|
|
« Odpowiedz #9 : Marzec 31, 2010, 10:39:51 » |
|
Poztywny zwrot! Proszę zwrócić uwagę na osoby obsługujące sekretariat, aby odpowiedzi udzielały osoby kompetente , a nie przypadkowe. I druga sprawa. Czy w tej sytuacji utraty uprawnień przez lekarzy do badania starszych sportowców nie można posłużyć się przepisami Ministra Sportu z 2006 roku , które mówią, że wystarczy aby lekarz miał certyfikat PTMS. Nie ma podziału na wiek badanych! Proszę zwrócić się o wykładnię tego rozporządzenia. Wesołych Świąt od działaczy sportowych z życzeniami lepszej współpracy!
|
|
|
|
|
|
|
g.mojra
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #10 : Marzec 31, 2010, 10:54:29 » |
|
Brawo Mariusz! Ale w tej chwili rozwiązać sprawę certyfikatów zaawansowanych!
|
|
|
|
|
|
|
manhunter
|
|
« Odpowiedz #11 : Marzec 31, 2010, 12:06:06 » |
|
Don't,get,excited,pls it's,sweet,for,nothing
|
|
|
|
|
|
|
whisper54
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #12 : Marzec 31, 2010, 13:09:04 » |
|
Ależ to jest ekscytujące, dla mnie jest. Pozwól jednak, niech się ludzie cieszą.
|
|
|
|
|
|
|
szalonypilkarz
|
|
« Odpowiedz #13 : Marzec 31, 2010, 15:42:38 » |
|
That sounds great! Może i nas będą badać porządnie , a nie stukać karty!
|
|
|
|
|
|
|
fermata
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #14 : Marzec 31, 2010, 21:07:18 » |
|
Dzień dobry! A gdzie można sprawdzić listę lekarzy z certyfikatami? Nie bardzo wiem, który lekarz ma uprawnienia aktualne , bo trener mojego dziecka nie znał strony z taką listą. Pozdrawiam wszystkich i spokojnych świąt.
|
|
|
|
|
|
|
|