Ciekawe! Numer telefonu do uprawnionej lekarki daje ZZPN / a tam na pieczątce pisze uprawniona do badań profilaktycznych lekarzy . Czyli jest uprawniona , ale nie ma tego numeru i na liscie , którą otrzymałem od kolegi działacza nie ma jej na liście. To taka wcześniejsza lista z numerami ale i z nazwiskami. To znaczy ,że uprawnienia zostały jej nadane przez inna instytucje niż Towarzystwo Sportowe?Pozdrawiam i prosze o wytłumaczenie , bo nie mam juzkogo o to zapytać. Na poprzednie pytania do sekretariatu nie otrzymałem własciwej odpowiedzi. Może tu są bardziej zorientowani? Dziękuję.
Kazimierz chęcik
Do badań profilaktycznych lekarzy?
?? Ale takie "cóś" nie istnieje. Nawet na pieczątce medycyny pracy jest wpis :
badanie profilaktyczne przeprowadził ....... i na dole jest numer nadany przez WOMP. Lekarze również podlegają medycynie pracy. Swojego czasu izby lekarskie do prawa wykonywania zawodu lekarza wymagały badania specjalisty medycyny pracy lub internisty z dwójką. Na pieczątce lekarza z certyfikatem ma być
NUMER CERTYFIKATU PTMSTo się nadaje do prokuratora. Jeżeli Pan zobaczy taka pieczątkę to błagam prosze zrobic zdjęcie komórką, a ja osobiście sprawą się dalej zajmę. Co ma badanie lekarzy wspólnego z medycyną sportową. Powiem krótko i dobitnie Ku.........ich mać była,.