alikunte0
Gość
|
|
« Odpowiedz #45 : Styczeń 28, 2010, 00:40:49 » |
|
Aaaaauuuuuu, a nie lepiej poszukać lepszego kandydata na konsultanta! Kudy mu do Smorawa!
|
|
|
|
|
|
|
tomprzest
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #46 : Styczeń 28, 2010, 10:06:52 » |
|
Czyżby naprawdę nie było lepszej kandydatury ?Paupreryzacja umysłowa dosięgła wyżyn władzy?
|
|
|
|
|
|
|
a.sagad
Gość
|
|
« Odpowiedz #47 : Styczeń 28, 2010, 11:03:47 » |
|
Kiedyś imponowała mi przynależnos do PTMS-u. Dzisiaj mam poczucie członka subkultury. Jak kandyta na szczyty medycyny sportowej TAKI Czego wymagac od reszty?
|
|
|
|
|
|
|
kibic
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #48 : Styczeń 28, 2010, 13:25:40 » |
|
Ta kobieta wie co robi!
|
|
|
|
|
|
|
ligaeyro
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #49 : Styczeń 28, 2010, 14:46:53 » |
|
O curwa , ale kyrk z tymy władzamy! Im wyżej , tym gorzej .
|
|
|
|
|
|
|
g.gabaryt4
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #50 : Styczeń 29, 2010, 00:18:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
r.wilga
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #51 : Styczeń 30, 2010, 13:11:29 » |
|
Tak odpowiadac lekarzowi , który zgłasza sie z pytaniem? To niegodne miana jakiegokolwiek konsultanta.Popieram protest , ale boje się o reperkusje . Takie bardzo dziwne czasy nastały . A bylo tak elegancko i elitarnie . Ale było i minęło .
|
|
|
|
|
|
|
elminio
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #52 : Styczeń 30, 2010, 15:06:14 » |
|
Dziękuję. To spory problem. Co można jeszcze zrobić w tej sprawie???
PROPONUJE ABY Z TYM PROBLEMEM ZWRÓCIĆ SIĘ DO WŁADZ LOKALNYCH. JEŚLI ISTNIEJE TAKA POTRZEBA , TO SĄDZĘ,ŻE POPRĄSWOICH LEKARZY . WYSTAPIĄ W OBRONIE ICH CERTYFIKATÓW . TAKIE LOKALNE WŁADZE NAJLEPIEJ WIEDZĄ JAKA JEST SYTUACJA NA ICH TERENIE
|
|
|
|
|
|
|
dzialacz_sport
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #53 : Styczeń 31, 2010, 12:02:21 » |
|
Oczywiście ,ze ciagle szukam. Sprawdzam te listę w miare możliwości i wysyłam do znajomych sędziów i działaczy sportowych .Dysponuje tylko tamtą stara listą .Od czterech miesięcy same numery. A gdzie jeszcze specjaliści medycyny sportowej ?Wszystko niekompletne , albo jak rebus do rozwiazywania Sznowne władze PTMS, prosze przestać sobie kpic ze wszystkich . Wprowadzacie przepisy , certyfikaty , a potem dupe w troki i co pozostaje ! Jesli chcecie byc traktowani przez swiat sportu poważnie to zachowujcie sie logicznie i konsekwetnie.Jestem delikatnie mówiąc sakramencko wpieniony! Co sie do pioruna z Wami porobiło? A paszli w ..Zgłosze gdzie trzeba! To kpina , hańba i brak poszanowania dla sportowców ! Dlatego Was olewa PZPN . Jeszcze troche a wszystkie związki sportowe zrobią to samo! społeczny działacz sportowy
|
|
|
|
|
|
|
dzialacz_sport
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #54 : Styczeń 31, 2010, 12:41:25 » |
|
W tych nerwach zapomniałem przypomniec wam o rzeczy podstawowej .Medycyna sportowa powstała aby słuzyć sportowcom i sportowi . A nie odwrotnie ! Prosze aby do wreszcie dotarło do waszych zakutych ł..w!
|
|
|
|
|
|
|
janusli
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #55 : Styczeń 31, 2010, 17:48:57 » |
|
Kleżanki i koledzy ! Coś z tym trzeba zrobić . Czekam na pomysły. Mój adres janusli@wp.pl
|
|
|
|
|
|
|
janusli
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #56 : Luty 02, 2010, 16:36:57 » |
|
Dziękuję za napisane maile . Wiekszość z osób piszących opowiada się za drogą mediacyjną. Na ten moment odrzuca konfrontację. Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
marcepan
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #57 : Luty 04, 2010, 15:53:44 » |
|
::)WITAM! OCZYWIŚCIE PROFESOR SMORAWIŃSKI -JEST KOMPETENTNY, ODPOWIEDZIALNY I ROZUMIE OBECNE PROBLEMY. J E S T E M Z A !!!
|
|
|
|
|
|
|
ansab1
Gość
|
|
« Odpowiedz #58 : Luty 06, 2010, 17:35:39 » |
|
Jest na wyższym poziomie moralnym i ntelektualnym niż walczący o schedę po nim!
|
|
|
|
|
|
|
TAMA
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #59 : Luty 06, 2010, 20:37:32 » |
|
Jak gorąco w moim temacie. Narazie mamy to czego nie chcemy. Trzeba odwrócić sytuację. Więcej działania !!!
|
|
|
|
|
|
|
|